Adapt-Ability MTM-1

Adapt-Ability | Institute For Workability Improvement | Training, Instruments, Programs, Workingmodels

nl gb de tr am

KvK nummer: 05070375

 

BTW nr.:NL822621071B01

 

EORI-nr. NL 822621071

MTM-1

MTM

De MTM techniek is een methode waarmee middels vooraf gedefinieerde standaard activiteiten en bijbehorende taak- tijden van een medewerker of machine de tijd besteed aan waarde toevoegende activiteiten nauwkeurig wordt bepaald. Het doel van MTM- opnamen is het nauwkeurig bepalen van een taaktijden van een set van waarde toevoegende activiteiten, uitgevoerd door medewerkers en/of machines.

Van belang bij het uitvoeren van MTM opnamen is dat met behulp van video-opnamen een gehele cyclus van waardetoevoegende activiteiten wordt opgenomen, van een medewerker met een gemiddelde ervaringsgraad. Tevens is het van belang dat bij het analyseren van de video-opnamen de arbeidskundige in staat is om de opnamen te vertalen naar de standaard MTM-deelelementen.

Adapt-Ability gebruikt voor het voorbereiden, uitvoeren en analyseren van MTM-opnamen de standaard MTM 1 en 2, activiteitenbladen. Hiermee kunnen video opnamen eenvoudig worden geanalyseerd.

Cursusduur

Adapt-Ability geeft de cursus MTM-1. De cursus kan zowel op onze cursusloactie plaatsvinden als op locatie bij een klant. De cursussen kunnen worden afgenomen in twee varianten: een één-daagse starterscursus en een 2,5-daagse expertcursus.

MTM