Adapt-Ability Basiscursus

Adapt-Ability | Institute For Workability Improvement | Training, Instruments, Programs, Workingmodels

nl gb de tr am

KvK nummer: 05070375

 

BTW nr.:NL822621071B01

 

EORI-nr. NL 822621071

Basiscursus MAST-1 - Ruward-1

Om betrouwbare MAST-1/Ruward-1 rapportages te kunnen maken moet u een basiscursus MAST-1 - Ruward-1 volgen. U krijgt bij het goed afsluiten van de cursus een certificaat. Om deel te kunnen nemen aan de MAST-2 cursus is certificering MAST-1-Ruward-1vereist. De cursus is dan ook bedoeld voor personen, die belast zijn met de uitvoering van Test- en Trainingsactiviteiten en daarbij het MAST-1 systeem en/of Ruward-1 systeem toepassen. De cursus is er op gericht om de resultaten van de test op een effectieve en betrouwbare manier te interpreteren en naar werksituaties te vertalen.

Tevens wordt aandacht besteed aan het opzetten van trainingsprogramma’s, aan het ontwikkelen en analyseren van werkmethoden en aan het aanpassen van een werkmethode aan de specifieke mogelijkheden van een werknemer.
Omdat MAST-1 volledig is gebaseerd op MTM-1, wordt integraal de cursus “inleiding in MTM-1” gedoceerd.

De cursisten dienen zich er op voor te bereiden, dat tijdens de cursus huiswerkopgaven moeten worden gemaakt.

Cursusduur

De cursusduur is 7 dagen. Verdeeld over 3 keer 2 aaneengesloten dagen. Op het eind van dit blok krijgt men een praktijkopdracht. Na ongeveer vijf weken, in de zevende cursusdag, presenteren de cursisten hun praktijkopdrachten. Deze worden klassikaal behandeld, tevens wordt een toets afgenomen. Wordt de toets en de presentatie met goed gevolg afgesloten dan ontvangt de cursist zijn/haar certificaat, dit certificaat is twee jaar geldig. Om het certificaat geldig te houden dient na twee jaar een opfriscursus gevolgd te worden.

Basiscursus MAST-1 - Ruward-1