Adapt-Ability Ruward PraKtijK

Adapt-Ability | Institute For Workability Improvement | Training, Instruments, Programs, Workingmodels

nl gb de tr am

KvK nummer: 05070375

 

BTW nr.:NL822621071B01

 

EORI-nr. NL 822621071

Ruward PraKtijK

Onder de naam Ruward PraKtijK zullen wij, in eerste instantie met een 10-tal basis trainingsopdrachten met 25 werkopdrachten, op de markt gaan brengen. De meeste prototypen zijn inmiddels gereed en er zijn op dit moment nog een aantal in ontwikkeling.

Zo zijn er opdrachten ontwikkeld op het gebied van:

Ruward PraKtijK is een methode die ingezet wordt bij de arbeidstoeleiding en zich richt op de ontwikkeling van de motorische-, hand- en arbeidsvaardigheden.

Ruward PraKtijK bestaat uit herkenbare, uitdagende en gestructureerde trainingsopdrachten / -materialen, handleidingen en een registratiesysteem.

Ruward PraKtijK is een mobiel systeem dat leerlingen uit o.a. het speciaal onderwijs de kans biedt om zich op eigen niveau te ontwikkelen in bovengenoemde vaardigheden


De eerste opdrachten zijn inmiddels in productie genomen. De opdrachten zullen niet veel afwijken van de reeds bestaande producten die al op de markt zijn. Dat wil niet zeggen dat we alles gekopieerd hebben, integendeel. Onze opdrachten zullen uniek zijn omdat wij geluisterd hebben naar de markt en onder andere samen met Buso de Zeeparel te Middelkerke België hebben ontwikkeld.

impressie ruward praktijk.wmv

via bovenstaande link krijgt u een klein inkijkje van één van d eRuward PraKtijK opdrachten

De werkkisten en werkpanelen zijn van duurzaam multiplex gemaakt (FSC) en in kleur gespoten/geschilderd met verf zonder oplosmiddel.

 20160525_105536.jpg

klik op bovenstaande video voor een korte video-impressie RP 102

 

De aanschafkosten zullen aanmerkelijk lager komen te liggen dan de aanschafkosten van verschillende andere aanbieders.

 

Meer weten? Mail: info@adapt-abilty.eu