Adapt-Ability Nieuws

Adapt-Ability | Institute For Workability Improvement | Training, Instruments, Programs, Workingmodels

nl gb de tr am

 

Nieuws uit Roemenië

 

Adapt Ability heeft een complete set Ruward Praktijk geleverd aan het nieuw op te zetten complex socio-professionele integratie van diensten voor kwetsbare mensen in Medias Roemenië. Het project is op 6 april officieel gepresenteerd. Klik op het logo om de site te bezoeken.

 

phoenix logo.jpg

 

 

Vertaald uit het Roemeens

De vereniging Phoenix - Speranta kreeg een financiering van Euro 1.093.193 uit de Velux stichtingen (Denemarken, bekend van de dakramen) met het oog het opzetten van een complex van sociale voorzieningen voor kwetsbare volwassenen . De partners in het project zijn: de stad Medias, Departement voor Bijstandgerechtigden en Habitat for Humanity. Het project zal worden uitgevoerd over een periode van 30 maanden, met ingang van april 2016 tot september 2018 en heeft als voornaamste doel het te scheppen van een normaal, zelfstandig leven voor jongeren tot 25 jaar oud, die zijn blootgesteld aan de afwijzing als gevolg van een gebrek aan scholing, extreme armoede, Roma etnische afkomst, handicap of eenoudergezinnen .

Voor de training van arbeidsvaardigheden gaan we twee testkits van  Adapt - Ability , Zwolle Nederland gebruiken!

We zijn er dan ook trots op dat Adapt-Ability is benaderd om met een complete set van Ruward Praktijk het trainingscentrum in te mogen richten.

Thumb

VOOR VIDEOBEELDEN KLIK OP HET PLAATJE

In de week van 23 mei 2016 hebben we de complete set Ruward Praktijk afgeleverd en een instructie verzorgd. Naast de Ruward test beschikt Phoenix - Speranta nu dus ook over de worksamples van Ruward Praktijk. Met deze worksamples kan het nieuwe trainingscentrum ingericht worden.

20160525_111420.jpgIMG_3637.JPG 

 

20160525_105536.jpg

Klik op bovenstaande foto voor een korte video-impressieEerste software geïnstalleerd.

Eindelijk is het dan zover de nieuwe software is, op enkele kleine schoonheidsfoutjes na, gereed. Het is software geworden welke speciaal voor ons is gemaakt en draait uiteraard onder Windows XP of hoger. De laatste schoonheidsfoutjes worden er momenteel uitgehaald en de verwachting is dan ook dat met een maand de software volledig gereed is. Op drie plekken wordt inmiddels met de software naar tevredenheid gewerkt. De software is in twee versies te verkrijgen namelijk in een standalone of netwerkversie.

De software is modulair opgebouwd en is dan ook per module aan te schaffen. Met de eerste aanschaf moet de NAW module ook aangeschaft worden waardoor de basisaanschaf neer komt op de module NAW met een   module naar keuze.

We hebben de volgende modules ontwikkeld:

Interesse? mail of bel ons.